ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Συμπαίκτης του Γκέντσογλου έχει "τρελάνει" τη Ρεάλ

Συμπαίκτης του Γκέντσογλου έχει "τρελάνει" τη Ρεάλ

Ο 21χρονος Κροάτης γκολκίπερ και συμπαίκτης του Σάββα Γκέντσογλου στη Χάιντουκ Σπλιτ, Κάρλο Λέτιτσα, εξετάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πλαισιώσει τον Κέιλορ Νάβας στην υπεράσπιση της εστίας των "μερένγκες". (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για τη θερινή μεταγραφική περίοδο έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον βασικό, Κέιλορ Νάβας, στην υπεράσπιση της εστίας της.

Σύμφωνα με τη "Μarca", οι "μερένγκες" εξετάζουν την περίπτωση του 21χρονου Κροάτη γκολκίπερ της Χάιντουκ Σπλιτ, Κάρλο Λέτιτσα.

Ο συμπαίκτης του Έλληνα μέσου, Σάββα Γκέντσογλου και του Πορτογάλου πρώην φορ της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, έχει εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από την εστία της ομάδας του Σπλιτ, ενώ είναι διεθνής στα κατώτερα ηλικιακά κλιμάκια (Κ19, Κ21) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του (Κροατίας).

Γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1997 στο Σπλιτ και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, Χάιντουκ, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Μοσόρ, Βαλ και Ρούντες. Πολλοί τον θεωρούν ως τον "νέο Όμπλακ", με προφανή αναφορά στον Σλοβένο διεθνή τερματοφύλακα της Ατλέτικο.

Photo credits: Hajduk Split

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ