ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Συμφώνησε ο Αζάρ, θέλει 115 εκατ. η Τσέλσι

Chelsea's Eden Hazard arrives prior to the start of the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at Craven Cottage stadium in London, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Eden Hazard arrives prior to the start of the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at Craven Cottage stadium in London, England, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ισπανική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως η Ρεάλ τα βρήκε σε όλα με τον Εντέν Αζάρ προσφέροντάς του ένα μυθικό πενταετές συμβόλαιο και απομένει να "ψήσει" την Τσέλσι για την ολοκλήρωση του deal.

Το καλοκαίρι του 2018 και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αποχωρήσει από την Μαδρίτη μετά από εννέα χρόνια ποδοσφαιρικής ηγεμονίας, οι περισσότεροι πόνταραν στο ότι ο Εντέν Αζάρ θα ήταν ο παίκτης εκείνος που θα έπαιρνε το χρίσμα για να διαδεχτεί τον Πορτογάλο στην ρόστερ αλλα και στις καρδιές των οπαδών της Ρεάλ.

Είχε μάλιστα όλο το "πακέτο" καθώς ήταν σε ιδανική ηλικία (27), προερχόταν από ένα εντυπωσιακό Μουντιάλ (μακράν ο ποιοτικότερος παίκτης του Βελγίου που έφτασε ως τα ημιτελικά), ενώ μετά από έξι χρόνια εμπειρίας στην Premier League με την Τσέλσι έδειχνε έτοιμος για το νέο μεγάλο βήμα.

Και όμως, η μεταγραφή αυτή δεν έγινε ποτέ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μην ανοίγει το πουγκί του για να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή και τον παίκτη να μένει τελικά πιστός στην Τσέλσι κάνοντας χαρούμενο τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates with Chelsea's Emerson after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Eden Hazard, left, celebrates with Chelsea's Emerson after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Αυτή τη στιγμή πάντως, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Η Ρεάλ θέλει να κάνει ένα δώρο στον Ζιντάν στη δεύτερη θητεία του στο τιμόνι μετά από μία καταστροφική σεζόν και η Τσέλσι (στην οποία έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο, για παραβίαση κανονισμών αναφορικά με προσέγγιση ανήλικων παικτών) θέλει να βγάλει χρήματα από έναν παίκτη που θα τον χάσει... τσάμπα το καλοκαίρι του 2020 που λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της ισπανικής ιστοσελίδας "Ok Diario", η Ρεάλ έχει αποσπάσει ήδη το "ναι" του παίκτη, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει συναντηθεί μαζί του και να τον πείθει και τον Αζάρ να αποδέχεται πρόταση για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίες με ετήσιες αποδοχές ύψους 16.500.000 ευρώ!

Τι απομένει για να ολοκληρώσουν οι "μερένγκες" μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία; Να πει το "yes" και η Τσέλσι και συγκεκριμένα ο Ρόμπαν Αμπράμοβιτς, με το ίδιο μέσο να ισχυρίζεται πως από πλευράς Λονδρέζων υπάρχει διάθεση να δώσουν τον παίκτη αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά, με το ποσό που αξιώνουν να είναι 115.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ