ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Συγνώμη" από Κριστιάνο στους συμπαίκτες του

"Συγνώμη" από Κριστιάνο στους συμπαίκτες του

Δύο ημέρες μετά τις καυστικές δηλώσεις του στο περιθώριο του Ρεάλ-Ατλέτικο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εξηγήσεις στους συμπαίκτες του στην προπόνηση των "μερένγκες".

Έδωσε εξηγήσεις για μην υπάρχουν... παρεξηγήσεις! Μετά την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε σε πολλούς το ξέσπασμά του μετά την ήττα από τη Ρεάλ και τα υπονοούμενα κατά συμπαικτών του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη θέση του στην σημερινή προπόνηση των "μερένγκες".

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη "As", ο Πορτογάλος σούπερ τόνισε στους συμπαίκτες του πως τα λόγια παρερμηνεύτηκαν και πως εκείνος δεν είχε την παραμικρή επιθυμία να προσβάλλει τον οποιονδήποτε.

"Συγνώμη" από Κριστιάνο στους συμπαίκτες του

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει στο ρεπορτάζ του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ανήσυχος από την Κυριακή για την αντίδραση των συμπαικτών του, καθώς όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουν ενωμένοι για το Champions League, και για αυτό το λόγο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σέρχιο Ράμος για να του δώσει εξηγήσεις.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων, που τον είχε υπερασπιστεί μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο, πείστηκε από τα λόγια του Πορτογάλου και θεώρησε "λήξαν" το θέμα, κάτι που μετέφερε και στους συμπαίκτες του την Κυριακή, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το ίδιο και στη σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε τις 10 "φαρμακερές" ατάκες του Κριστιάνο Ρονάλντο στα 6,5 χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ