ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σχεδιάζει το NHL ο Πέρεθ

Σχεδιάζει το NHL ο Πέρεθ

Στις επιδιώξεις του Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης ο σχηματισμός νέας τριάδας, που θα αντικαταστήσει το περίφημο BBC (Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο). Ποια μεγάλα ονόματα βρίσκονται στα σχέδια του.

Η φετινή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης εξελίσσεται με το χειρότερο τρόπο, καθώς βρίσκεται ήδη 19 πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας ουσιαστικά χάσει το ''τρένο'' του πρωταθλήματος.

Ήδη ο πρόεδρος των ''μερένγκες'', Φλορεντίνο Πέρεθ, σχεδιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Η παρουσία της επιθετικής τριάδας των Μπέιλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Santiago Bernabeu" είναι εξαιρετικά... χλωμή ενόψει της νέας σεζόν και η ενίσχυση μοιάζει επιβεβλημένη.

Στο μυαλό του Πέρεθ υπάρχει η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν μία εξίσου δυνατή επιθετική γραμμή:

  • Πρώτος στόχος ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί διακαή πόθο του διοικητικού ηγέτη των Μαδριλένων. Η αποχώρηση του, πάντως, από την Παρί ένα χρόνο μετά την απόκτηση του μοιάζει και είναι δύσκολη.
  • Δεύτερος στόχος ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για το πλάνο του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον ίδιο να αρνείται τις προτάσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι. Μοιάζει η πιο εφικτή περίπτωση.
  • Τρίτος στόχος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός δεν θα έλεγε ''όχι'' σε μια μετακίνηση του στην La Liga. Η Μπάγερν Μονάχου, πάντως, δύσκολα θα αφήσει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της με μικρό αντίτιμο.

Στα υπόψιν των Μαδριλένων είναι πάντα οι Μάουρο Ικάρντι (Ίντερ) και Χάρι Κέιν (Τότεναμ), ωστόσο στην Ισπανία επιμένουν ότι βασικοί στόχοι είναι οι τρεις προαναφερθέντες.

Μένει να φανεί αν η σεζόν 2018-19 βρει τους "μερένγκες" χωρίς τους BBC (Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο), αλλά με τους NHL (Νεϊμάρ, Αζάρ, Λεβαντόφσκι), εγχείρημα αν μη τι άλλο δύσκολο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ