ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο "Μπερναμπέου" ο Σύρος που κλώτσησε η οπερατέρ

Στο "Μπερναμπέου" ο Σύρος που κλώτσησε η οπερατέρ

Στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης ξεναγήθηκε η οικογένεια του Σύρου πρόσφυγα που δέχθηκε μία κλωτσιά από οπερατέρ στην Ουγγαρία (VIDEO).

Πριν από δέκα μέρες τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για την απαράδεκτη ενέργεια μίας οπερατέρ στα σύνορα της Ουγγαρίας με την Γερμανία, καθώς κλώτσησε έναν πρόσφυγα ο οποίος είχε στην αγκαλιά του το μικρό του παιδί.

Ο πιτσιρικάς που έπεσε άσχημα στο έδαφος φορούσε μία φανέλα του Άρη που έλαβε από τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών του Άρη στην Κω.

Αρκετές ημέρες αργότερα, η οικογένεια των Σύρων προσφύγων βρέθηκε στην Ισπανία και μάλιστα ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης από τον ίδιο τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ!

"Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Λατρεύω την Ρεάλ και είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος για την υποδοχή από τον πρόεδρο. Στην Συρία κάναμε όνειρα να δούμε την Ρεάλ από κοντά και τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος", δήλωσε ο Οσάμα Άμπντουλ Μόχσεν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον πατέρα του παιδιού προσφέρθηκε δουλειά σε σχολή προπονητών στη Χετάφε, καθώς στην Συρία είχε εργαστεί κι αυτός ως προπονητής.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ