ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο "κάδρο" της Ρεάλ ο Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η ζωή συνεχίζεται χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Ρεάλ, η οποία συνεχίζει το... σαφάρι για την ανεύρεση του επόμενου επιθετικού της όπλου, βάζοντας στο "σημάδι” τον Μάουρο Ικάρντι.

Δίχως την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναγκασμένη να πορευτεί η Ρεάλ, στρέφοντας το μεταγραφικό τους ενδιαφέρον στο βαρύ πυροβολικό της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι.

Όπως αναφέρει η μαδριλένικη διαδικτυακή εφημερίδα "Libertad Digital", οι "μπλάνκος" εντείνουν τις προσπάθειές τους για τον επόμενο "galactico", με τον Αργεντινό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της περσινής Serie A (μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε) να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν δυναμικό "μπάσιμο" για να προσγειώσουν τον 25χρονο κυνηγό στην ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας στείλει εκπροσώπους στη Ρώμη, προκειμένου να διαπραγματευτούν την μετακίνηση του λάτιν φορ.

Το πρώτο βιολί στη γραμμή κρούσης της ιταλικής ομάδας ήταν... on fire πέρσι, καθώς τίναξε δίχτυα 29 φορές σε σύνολο 34 αγώνων με την φανέλα των "νερατζούρι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "golden boy" των Μιλανέζων δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του άσου -που έχει γεννηθεί στο Ροσάριο και μετράει 4 συμμετοχές με την "αλμπισελέστε"- ανέρχεται σε 110 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ