ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο CAS με οδηγό τη Λόρκα η Ρεάλ

Στο CAS με οδηγό τη Λόρκα η Ρεάλ

Η Ρεάλ θα προσφύγει στο CAS για να ανατρέψει την απόφαση αποκλεισμού της από το Copa del Rey με οδηγό το παράδειγμα της... Λόρκα.

Τι σχέση μπορεί να έχει το γυναικείο ποδόσφαιρο με τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Copa del Rey λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ κόντρα στην Κάντιθ; Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πέταξε εκτός Copa del Rey τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους "μερένγκες" να εφεσιβάλλουν κατά της απόφασης και να προσφεύγουν στο CAS κυνηγώντας τη δικαίωσή τους.

Μάλιστα η επιχειρηματολογία τους θ' αναπτυχθεί πάνω στο παράδειγμα της Λόρκα. Η ομάδα της Μούρθια την "πάτησε" όπως η "βασίλισσα". Συγκεκριμένα η γκολκίπερ, Λάουρα Γκαγιέγο, αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τη Μαρίτιμ στις 21 Σεπτεμβρίου του 2014 και αγωνίστηκε κανονικά στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Αυτό έγινε γιατί η ίδια η παίκτρια δεν είχε λάβει κάποια ειδοποίηση από την πειθαρχική επιτροπή. Η Λόρκα τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία και κατέφυγε στο CAS. Υποστήριξε ότι δεν έλαβε ποτέ την ειδοποίηση για την ποινή, καθώς αυτή είχε αποσταλεί στο παλιό νούμερο φαξ και όχι στο νέο, το οποίο η ομάδα είχε κοινοποιήσει στην ομοσπονδία.

Η ομοσπονδία, όπως και στην περίπτωση της Ρεάλ, υποστήριξε ότι αναρτά τις ποινές στην ιστοσελίδα της. Τελικά η ομάδα από τη Μούρθια προσέφυγε στο CAS κι εν τέλει δικαιώθηκε. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Θα τα καταφέρουν οι "μερένγκες", άραγε;

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ