ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε
Ερνέστο Βαλβέρδε Ζιντάν

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να "φάει" τη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ; Σύμφωνα με την "Sport" αυτό το ενδεχόμενο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Το Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο και απομακρύνθηκε κατά δώδεκα βαθμούς από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Το χειρότερο για την "βασίλισσα" είναι πως η Βιγιαρεάλ την πλησίασε στους δυο πόντους, οπότε ακόμα και η τρίτη θέση, θεωρητικά, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Έτσι, τα σενάρια περί δυσαρέσκειας του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Ζινεντίν Ζιντάν έχουν φουντώσει και προβλέπουν περίοδο κρίσης του Γάλλου προπονητή. Αν μέσα στους επόμενους μήνες η Ρεάλ δεν παρουσιάσει βελτίωση, τότε η παραμονή του Ζιντάν μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Τι μπορεί να συμβεί σε ένα σενάριο απομάκρυνσης του παλαίμαχου άσου της "βασίλισσας"; Σύμφωνα με την Sport ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει την αμέριστη εκτίμηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αναγνωρίζει τη δουλειά που κάνει στην Μπιλμπάο με το περιορισμένο ρόστερ. Με δεδομένο πως ο "Txingurri" μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κρούση προς το πρόσωπο του τις επόμενες εβδομάδες.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν, βέβαια, από τα αποτελέσματα της Ρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ