ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Θεμπάγιος

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Θεμπάγιος

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Μπέτις για την απόκτηση του 20χρονου Ισπανού μέσου, Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (10/7) και θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα.

Το clasico ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα όσον αφορά στην απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος έβγαλε νικήτρια την πρώτη. Οι "μερένγκες", σύμφωνα με τη "Marca" και την "AS", έφθασαν σε συμφωνία με την Μπέτις για την απόκτηση του 20χρονου Ισπανού μέσου.

Ο Θεμπάγιος θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/7) στην ισπανική πρωτεύουσα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Το κόστος του deal ανέρχεται στα 18.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 15.000.000 ευρώ θα καταλήξουν στα ταμεία των "βερδιμπλάνκος" και τα υπόλοιπα 3.000.000 ευρώ είναι πριμ μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι τον ποδοσφαιριστή προσπάθησε να αποκτήσει και η Μπαρτσελόνα. Ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, του τηλεφώνησε προσωπικά για να τον πείσει. Μάταια, όμως.

Ο Θεμπάγιος μετά την ανακοίνωση και την παρουσίασή του θα συνεχίσει στις διακοπές του και θα ενσωματωθεί στη Ρεάλ στις 21 Ιούλη, μαζί με τους Βαγιέχο, Μαγιοράλ, Γιορέντε και Ασένσιο.

Τη περυσινή σεζόν ο 21χρονος χαφ πραγματοποίησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015.

Photo credits: Real Betis Balompie Twitter

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ