ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Sport Mediaset: "Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με Λαουτάρο Μαρτίνες"

Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Tuesday, July 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σύμφωνα με το Sport Mediaset, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, αφού οι άνθρωποι των μερένγκες τα βρήκαν με τους μάνατζερ του Αργεντίνου στράικερ.

Αν και ο Λαουτάρο Μαρτίνες εμφανιζόταν κοντά στην Μπαρτσελόνα ως αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι έκανε μπάσιμο την τελευταία στιγμή για να κάνει δικό της τον στράικερ της Ίντερ.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το Sport Mediaset, έχουν δώσει τα χέρια τους με τους μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στους μερένγκες. Ο Αργεντίνος στράικερ πρόκειται να λαμβάνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Η Ίντερ γνώριζε την συμφωνία, όμως την κρατούσε κρυφή ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος θα βρίσκεται την Δευτέρα (14/9) στο Μιλάνο.

Το Sport Mediaset υποστηρίζει ότι η μεταγραφή μπορεί να κοστίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η πιθανή μεταγραφή ενδέχεται να περιλαμβάνει τον δανεισμό του Λούκα Γιόβιτς στους νερατζούρι από τους μερένγκες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ