ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Sport για περικοπές στη Ρεάλ: "Εξέγερση στο σκάφος!"

Sport για περικοπές στη Ρεάλ: "Εξέγερση στο σκάφος!"

Η καταλανική" Sport" αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως θα υπάρξει εξέγερση στις τάξεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον γίνει περικοπή συμβολαίων, σε συνέχεια των δηλώσεων του Τόνι Κρόος.

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Τόνι Κρόος, ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο είναι αντίθετος στη μείωση συμβολαίων λόγω κορονοϊού, η καταλανική "Sport" έχει πρωτοσέλιδο το τι ισχύει στις τάξεις των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως επίκειται εξέγερση στο σκαφος των Μαδριλένων και αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν και τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

"Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το κλαμπ. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να κάνει λογικά πράγματα. Απ' όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια", είχε ο διεθνής μέσος, ο οποίος ήθελε να δείξει ότι με τις περικοπές θα βοηθηθεί απλά το κλαμπ και πως δεν θα επωφεληθούν τα πιο ευάλωτα και μειονεκτούντα άτομα σε αυτήν την κρίση.

Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να προχωρήσει σε μειώσεις που θα φτάνουν το 12% και αν δεν συνεχιστούν οι διοργανώσεις τότε οι μειώσεις μπορεί να φτάσουν το 20%.

Ιδού το πρωτοσέλιδο της "Sport":

Sport για περικοπές στη Ρεάλ: "Εξέγερση στο σκάφος!"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ