ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σολάρι: "Να παίξουμε με αρχ@@@α"

Real Madrid's interim coach Santiago Solari attends a training session at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 30, 2018. Julen Lopetegui was finally fired by Real Madrid on Monday. Santiago Solari, coach of Real Madrid B, will take charge for the Copa del Rey match against third-division club Melilla on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's interim coach Santiago Solari attends a training session at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 30, 2018. Julen Lopetegui was finally fired by Real Madrid on Monday. Santiago Solari, coach of Real Madrid B, will take charge for the Copa del Rey match against third-division club Melilla on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Σαντιάγκο Σολάρι μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και ενόψει του αγώνα με την Μελίγια τόνισε ότι στόχος του είναι να παίξουν οι παίκτες του με αρχ@@@α.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Σαντιάγκο Σολάρι. Ο Αργεντινός κόουτς στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στη Μελίγια (31/10) μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι βρήκε στη Ρεάλ είπε: "Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, αλλά αποφασισμένη να αλλάξει την κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πρωταθλητές και πολεμιστές, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θέλει να αντιστρέψει τα τωρινά δεδομένα. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να πάμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε με αρχ@@α"

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες τονίζοντας: "Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα με τη μέρα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων ημών. Πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε τη Μελίγια".

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν μπορεί να γίνει ο νέος Ζιντάν με την απάντηση του Αργεντινού να είναι αφοπλιστική: "Αφήστε τον Ζιντάν στην ησυχία του. Είναι μια από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ