ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σολάρι για Μουρίνιο: "Η Ρεάλ έχει περισσότερους μνηστήρες από την Τζούλια Ρόμπερτς"

Real Madrid's manager Santiago Solari during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Real Madrid at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Real Madrid's manager Santiago Solari during the Spanish La Liga soccer match between Espanyol and Real Madrid at RCDE stadium in Cornella Llobregat, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Σαντιάγκο Σολάρι κατάφερε σε μία πρόταση να χωρέσει την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ζοζέ Μουρίνιο και την Τζούλια Ρόμπερτς όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο "φλερτ" του Πορτογάλου με την "βασίλισσα".

Στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ, ο Σαντιάγκο Σολάρι κατάφερε να "σβήσει" τα του ματς όταν ρωτήθηκε για τα αν ανησυχεί που ο Ζοζέ Μουρίνιο ενδέχεται να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για χάρη της "βασίλισσας".

Ο Σάντι, λοιπόν, έδωσε... χολιγουντιανή απάντηση, εμπλέκοντας στο στόρι την Τζούλια Ρόμπερτς.

Συγκεκριμένα, ο Σολάρι είπε: " Αυτή η ομάδα πάντα και για πάντα θα έχει περισσότερους μνηστήρες και από την Τζούλια Ρόμπερτς..."

Εννοείται πως από εκεί και πέρα, όλα όσα αφορούσαν το αυριανό ματς με τον Αίαντα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και άπαντες στα διεθνή Μέσα στέκονται στον παραλληλισμό που έκανε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ