ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σέρχιο Ράμος, ο Βασιλιάς των αποβολών στη La Liga

Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Karim Benzema adjust their socks during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Sergio Ramos, right, and Karim Benzema adjust their socks during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

O Σέρχιο Ράμος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κι έγραψε -αρνητική- ιστορία, αφού είναι πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας των αποβολών στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές" και παρέμεινε στο -9 απ' τους "μπλαουγκράνα". Μάλιστα, στο 86ο λεπτό του αγώνα οι "μερένγκες" έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Σέρχιο Ράμος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, χωρίς τελικά η συγκεκριμένη εξέλιξη να κοστίσει στην ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά, η αποβολή του αρχηγού της Ρεάλ είχε ιστορική σημασία, αφού είναι πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας των αποβολών στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος με 19. Μέχρι χθες (02/12), ο Ράμος μοιραζόταν την πρώτη θέση με τους Πάμπλο Αλφάρο και Τσάβι Αγουάδο, οι οποίοι είχαν από 18 αποβολές έκαστος.

Ο Πάμπλο Αλφάρο, οποίος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σεβίλλη, έφτασε στο συγκεκριμένο νούμερο 413 συμμετοχές. Από την πλευρά του ο Τσάβι Αγουάδο, ένας σκληροτράχηλος αμυντικός που πέρασε την καριέρα του στη Σαραγόσα, τα κατάφερε σε 383 ματς. Αντίθετα, ο Ράμος χρειάστηκε 416 παιχνίδια για να σπάσει το -αρνητικό- ρεκόρ.

Όπως είναι λογικό, η κατάρριψη του ρεκόρ δεν έμεινε ασχολίαστη απ' τους Αλφάρο και Αγουάδο, οι οποίοι και... πανηγύρισαν μέσω των social media.

"Επιτέλους τελείωσε", έγραψε ο Αγουάδο, με τον Αλφάρο να απαντά: "Χαχαχα... Ήταν θέμα χρόνου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ