ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ροντρίγκες: "Θα παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ροντρίγκες: "Θα παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει ο Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, έπειτα απ' την εκπληκτική του εμφάνιση με αντίπαλο τη Σεβίλλη (3-0) για το Copa Del Rey.

Μπορεί να ειπώθηκαν πολλά για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τόσο ο μάνατζερ του παίκτη, όσο κι ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσαν ότι ο πρώτος θα παραμείνει στους "μερένγκες".

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του, έπειτα απ' τη χθεσινή (4/1) νίκη (3-0) της Ρεάλ με αντίπαλο τη Σεβίλλη για το Copa Del Rey. Πάντως, το θετικό αποτέλεσμα συνδυάστηκε με καταπληκτική εμφάνιση απ' τον Κολομβιανό, ο οποίος σημείωσε τα δύο απ' τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Για το αν θα παραμείνει στη Ρεάλ: "Όλοι όσοι βρισκόμαστε στον σύλλογο θέλουμε να παίζουμε. Βέβαια, όλοι περνάμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά μία νέα χρονιά ξεκίνησε και θα παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να παίζω όσο πιο καλά γίνεται. Επιθυμώ να έχω καλή απόδοση και να βοηθάω την ομάδα, όπως σήμερα".

Για το αν το 3-0 δίνει από τώρα την πρόκριση στους Μαδριλένους: "Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά η πρόκριση δεν έχει 'κλειδώσει'. Θα πρέπει να πάμε στην έδρα της Σεβίλλης και να αγωνιστούμε συγκεντρωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καθάρισε" η Ρεάλ, 3-0 τη Σεβίλλη
Μέντες: "Δεν αποχωρεί τον Ιανουάριο ο Χάμες"
Ζιντάν: "Ο Ροντρίγκες θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ"
O Μαρσέλο "κολλάει" την μπάλα και με το δεξί
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ