ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Τα γκολ ήταν φυσικό επακόλουθο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the match after the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the match after the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Μετά από το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην Ατλέτικο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε προσγειωμένος και τόνισε ότι τα γκολ του ήταν "φυσικό επακόλουθο" της ομαδικής απόδοσης της Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε στην πολύ καλή ομαδική απόδοση της Ρεάλ και εμφανίστηκε προσγειωμένος παρά το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην Ατλέτικο, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League που δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό στους πρωταθλητές Ευρώπης.

"Πρέπει να συγχαρούμε ολόκληρη την ομάδα, η οποία ήταν εκπληκτική. Στόχος μου ήταν να σκοράρω. Παίξαμε καλά από την αρχή μέχρι το τέλος και τα τέρματα ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο. Στον αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ. 1-1) τα πήγαμε καλά, αλλά ο Όμπλακ έπιασε πολλά, σήμερα μπήκαν", δήλωσε αρχικά ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Σχολιάζοντας το χατ τρικ του, περιορίστηκε στο να πει: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τα τέρματα που σημείωσα και για το ότι έφτασα τα 400 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Όσο για τη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο "Βιθέντε Καλδερόν", δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι τελείως ομαδικό. Έχουμε καλό πλεονέκτημα, αλλά δεν έχει τελειώσει. Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή. Δεν βρίσκεται στα ημιτελικά από τύχη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Τετάρτη".

Τέλος, αναφέρθηκε στο stading ovation που του ετοίμασε το κοινό στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", μετά από μία επεισοδιακή σεζόν, όσον αφορά στη σχέση τους: "Απλά δεν θέλω να σφυρίζουν εναντίον μου. Πάντοτε θα δίνω τα πάντα γι' αυτούς".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ