ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Κακή περίοδος για μας, θα αλλάξουν τα πράγματα"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo dejectes after missing a scoring chance during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo dejectes after missing a scoring chance during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 3-1 από την Τότεναμ, ο Ρονάλντο παραδέχτηκε πως η ομάδα του πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά αισιοδοξεί για την συνέχεια, ενώ ο Ζιντάν παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Λονδρέζων.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Τότεναμ με 3-1 στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, λίγες ημέρες μετά το 2-1 από την Ζιρόνα για το πρωτάθλημα, φανερώνει πως η "Βασίλισσα" δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της παρηγοριάς για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, παραδέχτηκε πως η ομάδα του πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά δεν ανησυχεί για την συνέχεια της σεζόν.

"Είναι μια κακή περίοδος για μας, διότι χάνουμε και έχουμε συνηθίσει να νικάμε. Είναι μια κακό διάστημα, θέλουμε να το αλλάξουμε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε. Είναι το ξεκίνημα, έχουμε ακόμη πολύ χρόνο για να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε.

Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο κακό, αλλά τα κακά διαστήματα δεν μας αρέσουν και πρέπει να τα αλλάξουμε. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε όπως θα θέλαμε. Δεν βλέπω ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα και πρέπει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση.

Όσο για την κριτική, όταν δεν νικάς, ο κόσμος ψάχνει για πράγματα, αλλά είμαι εδώ για να μιλήσω, να βγω μπροστά για τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν", είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος ρωτήθηκε και για το μέλλον του και είπε πως έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, είναι αρκετά, δεν θέλει να υπογράψει νέο και αισθάνεται πολύ καλά.

ΖΙΝΤΑΝ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ"

Με την σειρά του, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο: "Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Συγχαρητήρια στην Τότεναμ, ήταν καλύτερη και οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ορισμένα πράγματα.

Κάναμε δύο ήττες στη σειρά αλλά δεν έχουμε περιθώριο να μείνουμε εκεί. Δεν θεωρώ πως είμαστε σε κρίση και δεν ανησυχώ. Φυσικά μετά από δύο σερί ήττες δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά όχι και να αντιδρούμε ακραία. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να αντιστρέψουμε την κατάσταση κι αυτό θα κάνουμε".

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ