ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ριβάλντο: "Η Ρεάλ δεν αισθάνεται την απουσία του Ρονάλντο"

AC Milan soccer team player Kaka,  left, speaks to his compatriot and former Brazilian international Rivaldo, right, before a training session at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday May 22, 2007. Liverpool will face Italian team AC Milan in the final of the Champions League in Athens on Wednesday.  (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan soccer team player Kaka, left, speaks to his compatriot and former Brazilian international Rivaldo, right, before a training session at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday May 22, 2007. Liverpool will face Italian team AC Milan in the final of the Champions League in Athens on Wednesday. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ριβάλντο υποστήριξε πως οι Μπέιλ και Μπενζεμά βοηθούν την Ρεάλ Μαδρίτης να μην αισθάνεται την απουσία του Ρονάλντο, γεγονός που αποδεικνύει τις ικανότητες της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου των "μερένγκες".

Η ζωή μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλή για την Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Ριβάλντο, που απέδωσε τα εύσημα στους Μπέιλ και Μπενζεμά που δεν αφήνουν να φανεί η απουσία του Πορτογάλου σταρ, που μετακόμισε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

"Η Ρεάλ έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει στην απουσία του Ρονάλντο και για την ώρα δεν της λείπει ο Πορτογάλος σταρ. Μπέιλ και Μπενζεμά έχουν αναλάβει περισσότερες ευθύνες και αυτό δείχνει τις ικανότητες της ομάδας και του προπονητικού επιτελείου.

Ίσως να λείψει στην Ρεάλ ο Ρονάλντο όσο προχωράει η σεζόν, αλλά για την ώρα παίζει καλά και παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς αυτόν", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος και έκανε την πρόβλεψη του για την αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

"Το San Mames είναι μια ιδιαίτερα σκληρή έδρα για κάθε φιλοξενούμενο, η Ρεάλ θα πρέπει να υποφέρει για να φύγει νικήτρια", τόνισε χαρακτηριστικά και προέβλεψε νίκη με σκορ 1-0 για τους "μερένγκες".

Ο Ριβάλντο έκανε την πρόβλεψη του και για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σοθιεδάδ, υποστηρίζοντας πως οι "μπλαουγκράνα" θα φύγουν νικητές με σκορ 2-1 από το "San Sebastian" με σκόρερ τους Μέσι και Σουάρες.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ