ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: "Χτυπάει" Καντέ για μπακ απ του Καζεμίρο

Chelsea's N'Golo Kante controls the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's N'Golo Kante controls the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμή.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, αλλά οι μεταγραφικές υποθέσεις δεν παύουν ποτέ να υφίστανται, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της " AS" η Ρεάλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γάλλος χαφ συμπληρώνει μία τριάδα μέσων που αρέσουν στους "μερένγκες".

Εκτός από τον 29χρονο χαφ, στη λίστα του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκονται κι ο 17χρονος χαφ της Ρεν, Εντουάρντ Καμαβινγκά, αλλά κι ο 21χρονος μέσος της Λιλ, Μπουμπακαρί Σουμαρέ. Ουσιαστικά, ένας εκ των τριών προαναφερθέντων προορίζεται για μπακ απ του Καζεμίρο, ο οποίος αποτελεί ιδανικό παρτενέρ ενός εκ των Τόνι Κρόος, Φεντερίκο Βαλβέρντε και Λούκα Μόντριτς.

Την εφετινή σεζόν, ο Καντέ έχει 22 συμμετοχές και τρία γκολ με τους Λονδρέζους, ενώ συνολικά από το 2016 που ανήκει στην αγγλική ομάδα, έχει 11 τέρματα και 7 ασίστ σε 164 αναμετρήσεις. Η Τσέλσι τον είχε πάρει αντί 36.000.000 ευρώ από την πρωταθλήτρια -τότε- Λέστερ και είναι δεδομένο πως θα ζητήσει τουλάχιστον 50.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ