ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Βλέπει τον Κομάν ως διάδοχο του Μπέιλ

Ρεάλ: Βλέπει τον Κομάν ως διάδοχο του Μπέιλ
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νιούκαστλ και αυτό έχει κάνει την Ρεάλ να προετοιμάζεται σε περίπτωση απώλειάς του, με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος διάδοχός του.

Το φετινό καλοκαίρι δεν αναμένονται να έχουμε μεταγραφές που θα σπάσουν το φράγμα των 100.000.000 ευρώ με δεδομένο πως ο κορονοϊός έχει μουδιάσει οικονομικά και την ποδοσφαιρική αγορά, παρόλα αυτά οι ομάδες σκέφτονται την επόμενη ημέρα και το πώς θα εμφανιστούν στη νέα σεζόν.

Μία από αυτές είναι και η Νιούκαστλ που ενδέχεται να αλλάξει χέρια και να αποκτήσει Άραβες ιδιοκτήτες, με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως οι υποψήφοι νέοι αγοραστές των καρακάξων έχουν βάλει στόχο να κάνουν ένα δυνατό χτύπημα για να συστηθούν στο κοινό της ομάδας.

Αυτό έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Γκάρεθ Μπέιλ, με δημοσιεύματα από την Αγγλία να αναφέρουν πως η Νιούκαστλ δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι ακόμα και το ποσό των 60.000.000 ευρώ για να πείσει τον Ουαλό να κουνήσει μαντήλι στην Ρεάλ και να επιστρέψει στην Premier League.

Ρεάλ: Βλέπει τον Κομάν ως διάδοχο του Μπέιλ
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπάγερν, που δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το 2023.

Ενδιαφέρον για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό έχουν δείξει τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, με τις πληροφορίες από την Γερμανία να κάνουν λόγο για διάθεση της Μπάγερν να τον πουλήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά, από τη στιγμή που κάνει δικό της τον Λερόι Σανέ από την Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ