ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Το τρακάρισμα του Ζιντάν έφερε selfie, αστεία και... 4άρα

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, leads his team training session in Jiddah, Saudi Arabia, Saturday, Jan. 11, 2020, ahead of their Spanish Super Cup Final soccer match against Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah on Sunday. (AP Photo/Amr Nabil)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, leads his team training session in Jiddah, Saudi Arabia, Saturday, Jan. 11, 2020, ahead of their Spanish Super Cup Final soccer match against Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah on Sunday. (AP Photo/Amr Nabil) AP PHOTO/AMR NABIL

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε τρακάρισμα πριν από λίγες ημέρες, πηγαίνοντας σε προπόνηση της Ρεάλ, με τον οδηγό του έτερου οχήματος να μην κρύβει πάντως την χαρά του που γνώρισε με αυτό τον τρόπο τον Γάλλο τεχνικό.

Η συμμετοχή σε ένα τρακάρισμα στο δρόμο είναι δίχως αμφιβολία δυσάρεστη εμπειρία για όλους, όταν όμως τυχαίνει μέσα από ένα τέτοιο περιστατικό να γνωρίζεις από κοντά τον Ζινεντίν Ζιντάν τότε όλα τα βλέπεις από διαφορετικό πρίσμα.

Κάτι τέτοιο ισχύει 100% στην περίπτωση του Ινιάθιο Φερνάντεθ, που είδε τον Ζινεντίν Ζιντάν να χτυπάει με τον αμάξι του (Audi Rs6) το πίσω μέρος του δικού του αυτοκινήτου (Audi Q4) καθώς ο Γάλλος τεχνικός πήγαινε προς το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, και το τρακάρισμα αυτό να δίνει μία καλή ευκαιρία για selfie με έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ρεάλ: Το τρακάρισμα του Ζιντάν έφερε selfie, αστεία και... 4άρα

"Γύρω στις 9:30 το πρωί την περασμένη Παρασκευή κοντά στο Βαλδεμπέμπας έμπαινα σε κυκλική διασταύρωση και φρέναρα λίγο απότομα, με αποτέλεσμα να με χτυπήσει το αμάξι που βρισκόταν από πίσω μου. Πάρκαρα και είδα το άλλο αμάξι να με περνάει με ταχύτητα, νόμιζα αρχικά πως έφευγε, αλλά έπειτα είδα πως πάρκαρε και εκείνος. Βγήκα από το αμάξι μου και συνειδητοποίησα πως ήταν ο Ζιντάν.

Ρεάλ: Το τρακάρισμα του Ζιντάν έφερε selfie, αστεία και... 4άρα

Είπα από μέσα μου "τι ανακούφιση" επειδή ήξερα πως είχε χρήματα για να πληρώσει για την ασφάλιση. Ζήτησα συγγνώμη που φρέναρα απότομα και μου είπε πως ήταν λίγο αφηρημένος και μου ζήτησε συγγνώμη και εκείνος", δήλωσε στην ιστοσελίδα "Golders" ο άλλος οδηγός, ο οποίος λίγο πριν βγάλει selfie με τον Ζιζού ανταλλάξει τα στοιχεία του, αστειεύτηκε με τον Γάλλο ζητώντας του να αλλάξουν αμάξια.

Ρεάλ: Το τρακάρισμα του Ζιντάν έφερε selfie, αστεία και... 4άρα

Για την ιστορία, το περιστατικό έλαβε χώρα 24 ώρες πριν το Οσασούνα - Ρεάλ για το πρωτάθλημα και έφερε... γούρι στον Ζιντάν, που είδε τους μερένγκες να παίρνουν εμφατική νίκη με 4-1 με ανατροπή και να διατηρούν το +3 που έχουν στη βαθμολογία από την 2η Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οσασούνα - Ρεάλ 1-4: Μόνη στην κορυφή με εμφατική ανατροπή
Ρεάλ: Ο Ζιντάν ξεπέρασε σε νίκες τον Μουρίνιο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ