ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Πυρά κατά Σιμεόνε από Κουρτουά και Μόντριτς!

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone arrives for a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 5, 2018. Atletico will play Borussia Dortmund Tuesday in a Group A Champions League soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Madrid's head coach Diego Simeone arrives for a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Monday, Nov. 5, 2018. Atletico will play Borussia Dortmund Tuesday in a Group A Champions League soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε σπόντες για τους Τιμπό Κουρτουά και Λούκα Μόντριτς και οι δύο παίκτες της Ρεάλ όχι μόνο σήκωσαν το γάντι αλλά το επέστρεψαν στον τεχνικό της Ατλέτικο δημιουργώντας βεντέτα!

Η Ατλέτικο κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από το "Θορίγια" (3-2 την Βαγιαδολίδ) έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Γκριεζμάν που είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ωστόσο το τέλος του αγώνα βρήκε τους "ροχιμπλάνκος" να ξεμένουν με 14 παίκτες στο χορτάρι και στον πάγκο (τραυματίστηκε και ο Φιλίπε Λουίς) και τον Ντιέγκο Σιμεόνε να πονοκεφαλιάζει.

Μάλιστα, για να "δέσει το γλυκό", πέρα από τους προβληματισμούς του για τους τραυματισμούς που μαστίζουν την "Ατλέτι" από την αρχή της σεζόν, ήρθε και οι δηλώσεις δύο παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης εις βάρος του.

Όχι φυσικά για την αξία του ή την συμβολή του στο δημιούργημα της Ατλέτικο όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τιμόνι αλλά για τις πρόσφατες αναφορές του με στόχο την Ρεάλ, με τους Κουρτουά και Μόντριτς να του επιστρέφουν τα βέλη.

"Ο Σιμεόνε κριτικάρει την Ρεάλ για να κάνει τον ευατό του δημοφιλή μεταξύ των οπαδών της Ατλέτικο. Πάντα το κάνει αυτό. Επιτίθεται στην Ρεάλ μόνο και μόνο επειδή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο", τόνισε ο Κουρτουά, ακούσει λίγα 24ωρα νωρίτερα από τον Αργεντινό τεχνικό να λέει πως "ο Κουρτουά πήγε στην Ρεάλ και κέρδισε το βραβείο ως ο καλύτερος κίπερ στον κόσμο".

Real goalkeeper Thibaut Courtois, left, watches his teammate Luka Modric, right, tossing a ball during a training session at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 6, 2018. Viktoria Plzen faces Real Madrid in a Champions League group G soccer match on Wednesday. (AP Photo/Petr David Josek)
Real goalkeeper Thibaut Courtois, left, watches his teammate Luka Modric, right, tossing a ball during a training session at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 6, 2018. Viktoria Plzen faces Real Madrid in a Champions League group G soccer match on Wednesday. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Όσο για την απάντηση του Βέλγου στην σπόντα του Σιμεόνε; "Όταν έπαιζα στο Μουντιάλ ήμουν στην Τσέλσι και οι ψήφοι για τον κορυφαίο έφτασαν τον Ιούλιο, όταν δεν ήμουν ακόμα στην Ρεάλ. Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό που με μείωσε.

Το κάνει πάντα όμως, ήμουν μαζί του για τρία χρόνια και ξέρω ότι λέει πράγμα για να λαϊκίσει στις τάξεις των οπαδών της Ατλέτικο".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη να δυσαρεστείται από πρόσφατη τοποθέτηση του Σιμεόνε για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας (ήθελε να πάρει τον τίτλο ο Γκριεζμάν) και να του απαντάει ως εξής:

"Σέβομαι τον Σιμεόνε αλλά δεν είναι σωστό οι επιτυχίες μας να χρησιμοποιούνται για να δώσουν φωνή στις λαϊκιστικές απόψεις του για εύνοια υπέρ της Ρεάλ".

Λογικά, μετά το μπαράζ επιθέσεων που δέχτηκε ο Αργεντικός τεχνικός, θα περιμένει στην... γωνία για να απαντήσει σύντομα στους ανθρώπους της συμπολίτισσας Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ