ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Πλησιάζει στη Μαδρίτη ο Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match betweenTottenham Hotspur and Crystal Palace, the first Premiership match at the new Tottenham Hotspur stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε πως είναι δύσκολη η παραμονή του Κρίστιαν Έρικσεν στην Τότεναμ. Ο Δανός "εγκέφαλος" της μεσαίας γραμμής των Λονδρέζων πλησιάζει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην Τότεναμ όσον αφορά στον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός έμεινε για μία ακόμη φορά στον πάγκο, περνώντας ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην Νιουκάστλ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δήλωσε μετά από το τέλος της αναμέτρησης: ''Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Η κατάσταση για τον ίδιο αλλά και για εμάς είναι πολύ δύσκολη τη δεδομένη στιγμή. Σίγουρα, όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες δέκα ημέρες που κλείνει και το μεταγραφικό παράθυρο (σ.σ. 2 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία). Κοιτάξτε, δεν γνωρίζω κάτι στα σίγουρα, πάντως θα είναι δύσκολο να μείνει μαζί μας και μετά το καλοκαίρι.''

Οι δηλώσεις αυτές, σε συνδυασμό με δημοσιεύματα τη Δευτέρα (26/8) σε Αγγλία και Ισπανία, τα οποία φωτογραφίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κρίστιαν Έρικσεν, φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τον Δανό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ''Daily Star'' αναφέρει ότι η Τότεναμ κινδυνεύει να χάσει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της με μόλις 30 εκατ. ευρώ, καθόσον ο Δανός σταρ από το Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ επιθυμεί και να μετακομίσει ως ελεύθερος εκεί το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ