ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Πλήγμα με Αζάρ, εκτός για έναν μήνα

Real Madrid's Eden Hazard during the first half of a soccer match against Atletico Madrid Friday,July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II)
Real Madrid's Eden Hazard during the first half of a soccer match against Atletico Madrid Friday,July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Εντέν Αζάρ έχει πρόβλημα στον αριστερό μηρό και θα αναγκαστεί να χάσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "μερένγκες".

Σοβαρό πλήγμα για την Ρεάλ λίγο πριν από την πρεμιέρα της φετινής La Liga, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν πως μετά από εξετάσεις που έκανε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός το μεσημέρι της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

Αυτό σημαίνει πως ο Αζάρ, που ήταν μέχρι στιγμής ο μοναδικός "σίγουρος" για την ενδεκάδα της Ρεάλ από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 με 4 εβδομάδες και θα λείψει πιθανότατα τόσο από το ματς της 2ης όσο και από αυτό της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (με Βαγιαδολίδ εντός και με Βιγιαρεάλ εκτός αντίστοιχα).

Όσον αφορά στους παίκτες που θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του, σύμφωνα με την "Marca" αυτοί είναι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες, Βινίσιους, Λούκα Γιόβιτς και Λούκας Βάθκεθ.

Photo Credits: AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

La Liga: Oι ισπανικές ομάδες ξόδεψαν ποσό-ρεκόρ για μεταγραφές
Ρεάλ: Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Γιόβιτς
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ