ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Οι δύο δρόμοι του Μπέιλ στην Αγγλία μετά το "ναυάγιο" με τη Κίνα

Real Madrid's Gareth Bale reacts during the second half of a soccer match against Atletico Madrid Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II)
Real Madrid's Gareth Bale reacts during the second half of a soccer match against Atletico Madrid Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε η μεταγραφή στη Jiangsu Suning, με δύο αγγλικές ομάδες να του προσφέρουν σανίδα... σωτηρίας.

Η παραμονή ή όχι του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά και των φιλάθλων, τις τελευταίες ημέρες. Ο Ουαλός σούπερ σταρ έφτασε ένα βήμα μακριά από τη μεταγραφή του στην κινεζική Jiangsu Suning, αλλά την τελευταία στιγμή το deal "ναυάγησε" λόγω της οικογένειάς του.

Πλέον, στον 29χρονο επιθετικό απομένουν δύο δρόμοι, όπως αποκαλύπτει σημερινό (29/07) δημοσίευμα της " Marca". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μοναδικές ομάδες που μπορούν να προσφέρουν σανίδα... σωτηρίας στον Μπέιλ είναι η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι "Πετεινοί" δεν θα έλεγαν "όχι" στην απόκτηση του Ουαλού αρκεί να βρεθεί μία φόρμουλα (πιθανότατα δανεισμού) προκειμένου να καλυφθεί το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ ετησίως.

Όσον αφορά στη Γιουνάιτεντ, οι Μαδριλένοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις επικείμενες συζητήσεις με τους διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" για τον Πολ Πογκμπά και να πασάρουν τον Μπέιλ, είτε ως αντάλλαγμα, είτε με κανονική μεταγραφή. Ο 29χρονος επιθετικός δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού κατά το παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ.

Όπως και να 'χει, το μέλλον του Ουαλού βρίσκεται μακριά από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. O Μπέιλ ανήκει στη Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2013, όταν κι αποκτήθηκε αντί 101.000.000 ευρώ από την Τότεναμ.

Την εξαετία που αγωνίζεται στους "μερένγκες" έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League και ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ μετράει 102 γκολ και 65 ασίστ σε 231 συμμετοχές.

Photo Credits: AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρεάλ: Παρουσίασε την εντυπωσιακή τρίτη εμφάνιση
Η Jiangsu Suning ανακοίνωσε τον αντί - Μπέιλ
Ρεάλ: Χάλασε η μεταγραφή του Μπέιλ λόγω της οικογένειας
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ