ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν ξεπέρασε σε νίκες τον Μουρίνιο

Real Madrid's Isco, left, talks with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane after being substituted during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at El Sadar stadium in Pamplona, northern Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Isco, left, talks with Real Madrid's head coach Zinedine Zidane after being substituted during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at El Sadar stadium in Pamplona, northern Spain, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

H Ρεάλ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Οσασούνα (4-1) και επέτρεψε στον Ζινεντίν Ζιντάν να γράψει ιστορία, ξεπερνώντας τον Ζοζέ Μουρίνιο σε αριθμό νικών στον πάγκο των μερένγκες.

Ο αγώνας με την Σοσιεδάδ πλήγωσε πολύ την Ρεάλ καθώς η ήττα με 4-3 την πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο λίγες ημέρες μετά έδειξε πως έχει σφυγμό, αφού υπέταξε με 4-1 την Οσασούνα εκτός έδρας και συνεχίζει να ηγείται της κούρσας στη φετινή La Liga.

Η πέμπτη διαδοχική νίκη των μερένγκες στο πρωτάθλημα είχε μάλιστα ιδιαίτερη γλύκα για τον Ζινεντίν Ζιντάν αφού έφτασε τις 88 στον πάγκο της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα και πέρασε στην τρίτη θέση του πίνακα με τους πλέον πολυνίκεις τεχνικούς στην ιστορία της, ξεπερνώντας τον Μουρίνιο.

Σημειώνεται πως στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες της La Liga ως προπονητής της Ρεάλ, βρίσκεται ο Μιγκέλ Μουνιόθ που υπηρέτησε το σύλλογο από το 1960 ως το 1974, ενώ 2ος είναι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Εν τω μεταξύ, ματς-ορόσημο ήταν αυτό με την Οσασούνα και για τον Σέρχιο Ράμος, με τον αρχηγό της Ρεάλ (έγραψε το 2-1 στο 38ο λεπτό του αγώνα) να φτάνει τις 440 συμμετοχές στην La Liga με τους μερένγκες και να ανεβαίνει στην 5η θέση του σχετικού πίνακα, αφήνοντας στην 6η τον Φερνάντο Ιέρο με 439 ματς με τη φανέλα των Μαδριλένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οσασούνα - Ρεάλ 1-4: Μόνη στην κορυφή με εμφατική ανατροπή
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ