ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε την παραμονή του Μπέιλ

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands on the touchline during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane stands on the touchline during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε φανέλα βασικού στον Γκάρεθ Μπέιλ στην πρεμιέρα της ισπανικής Λίγκας και στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως ο Ουαλός επιθετικός θα παραμείνει στην Ρεάλ.

Η σχέση τους πέρασε μέσα από χίλια κύματα και για κάποια στιγμή όλα έδειχναν πως ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν στην πόρτα της εξόδου της Ρεάλ Μαδρίτης με επικρατέστερο προορισμό το κινεζικό πρωτάθλημα έναντι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε την έκπληξη.

Μετά από τον απροσδόκητο τραυματισμό του Εντέν Αζάρ (θα τον αφήσει για σχεδόν έναν μήνα εκτός δράσης), όχι μόνο αποφάσισε να εμπιστευτεί στον Ουαλό θέση βασικού κόντρα στην Θέλτα αλλά μετά την επικράτηση των "μερένγκες" στη Γαλικία, ξεκαθάρισε πως ο Μπέιλ θα είναι και τη νέα σεζόν κάτοικος "Μπερναμπέου".

"Ο τραυματισμός του Αζάρ ήταν μία άτυχη στιγμή για μας αλλά το ματς με την Θέλτα δεν άλλαξε τη γνώμη που είχαμε για τον Μπέιλ.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πιστεύω πως ο Μπέιλ, ο Χάμες Ροντρίγκες και όλοι οι παίκτες που είναι εδώ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους υπερασπιζόμενοι αυτή τη φανέλα", δήλωσε αρχικά ο "Ζιζού" στη συνέντευξη Τύπου μετά το πειστικό 3-1 στο "Μπαλαΐδος", για να προσθέσει:

"Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Μπέιλ, μιλήσαμε πριν από τον αγώνα και θα παραμείνει. Είναι εδώ όπως όλοι οι άλλοι και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ενόψει της σεζόν που έχουμε μπροστά μας. Η αμυντική δουλειά που έκανε στο ματς ο Γκάρεθ και ο Βινίσιους ήταν πολύ σημαντική για μας".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ζιντάν στήριξε δημόσια Χάμες και Μπέιλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ