ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν αποθέωσε τον Βαλβέρδε μετά το 4-2 επί της Γρανάδα

Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid coach Zinedine Zidane during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Το εγκώμιο του Φεντερίκο Βαλβέρδε για το ρόλο που διαδραμάτισε στο 4-2 επί της Γρανάδα που διατήρησε την Ρεάλ στην κορυφή της La Liga, έπλεξε στο φινάλε του αγώνα ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Αζάρ έσπασε το ρόδι πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπενζεμά συνέχισε το βιολί του βρίσκοντας και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Μόντριτς πέτυχε το ομορφότερο γκολ της βραδιάς με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, παρόλα αυτά το πρόσωπο που κέρδισε τους περισσότερους επαίνους από τον Ζιντάν μετά το 4-2 επί της Γρανάδα ήταν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Ο Ουρουγουανός μέσος έχει βρει θέση το τελευταίο διάστημα στη βασική 11άδα των μερένγκες και στο ματς της 8ης αγωνιστικής ήταν εξαιρετικός στο πλευρό του Καζεμίρο στη μεσαία γραμμή, με τον Γάλλο τεχνικό να μη χάνει την ευκαιρία και να του κάνει ειδική μνεία στη συνέντευξη Τύπου.

Real Madrid's Federico Valverde runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Federico Valverde runs with the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Granada at the Santiago Bernarbeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

"Ο Βαλβέρδε ήταν σπουδαίος σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Δουλεύει συνέχεια για να βελτιώνεται και το δείχνει τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ (σ.σ. του Αζάρ) οφειλόταν στη δική του δουλειά καθώς κυνήγησε και κέρδισε τη μπάλα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν, με τον 21χρονο μέσο από την πλευρά του να αναφέρει τα εξής:

"Για να είσαι νικητής, θα χρειαστεί να ξεπεράσεις εμπόδια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το ξέρω αυτό και μου δίνει κίνητρο να τα καταφέρω στην Ρεάλ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ο προπονητής έχει δείξει πως μου έχει εμπιστοσύνη και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Γρανάδα 4-2: Μόνη στην κορυφή κάνοντας τα εύκολα, δύσκολα
Ρεάλ - Γρανάδα 2-0: Ο Αζάρ άνοιξε λογαριασμό με τους μερένγκες
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ