ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μπενζεμά χάρισε τη μπάλα του χατ-τρικ στην κόρη του

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Το ματς κόντρα στην Μπιλμπάο ήταν ιδιαίτερο για τον Καρίμ Μπενζεμά λόγω του χατ-τρικ που πέτυχε και στα αποδυτήρια της Ρεάλ φρόντισε να μαζέψει δώρα από τους συμπαίκτες του (VIDEO).

O Ζινεντίν Ζιντάν τον πιστεύει πολύ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία κάνοντας λόγο για το κορυφαίο "Νο 9" στον κόσμο και ο Καρίμ Μπενζεμά από την πλευρά του δινει τα πάντα για να τον δικαιώνει.

Αυτο το πέτυχε απόλυτα το απογεύμα της Κυριακής στο "Μπερναμπεου" όταν πέτυχε όλα τα τέρματα της Ρεάλ στο 3-0 επί της Μπιλμπάο, με τον Γάλλο επιθετικό να αποκαλύπτει μάλιστα πως είχε κάνει την πρόβλεψη στην κόρη του, πριν το ματς, ότι θα πετύχαινε χατ-τρικ.

Επειδή μάλιστα επιβεβαιώθηκε απόλυτα σε αυτή την εκτίμηση, πήγε ένα βήμα παραπέρα και θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην κόρη του, προσφέροντάς της τη μπάλα της αναμέτρησης που είχε πάνω τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.

"Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και έπειτα για τα γκολ. Θα δώσω τη μπάλα στην κόρη μου. Της είπα την παραμονή του αγώνα ότι θα πετύχαινα τρία γκολ οπότε αυτό θα είναι το δώρο για εκείνη", τόνισε μπροστά στην κάμερα ο Μπενζεμά, που και ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της φετινής Liga με 21 γκολ, έχοντας μπροστά του μόνο τον Μέσι με 33.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Έσπασε το μοναδικό ρεκόρ του Πούσκας ο Μπενζεμά
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ