ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Μουρίνιο λέει το "ναι" αλλά απαιτεί ενίσχυση από την Ίντερ!

ManU coach Jose Mourinho applauds at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho applauds at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρνήθηκε την πρόταση της Μπενφίκα καθώς είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ρεάλ, σύμφωνα όμως με ιταλικό μέσο απαίτησε δύο ηχηρές μεταγραφές από την Ίντερ για να βάλει την υπογραφή του.

Οι πρώτοι μήνες την τρέχουσα σεζόν ήταν εφιαλτικοί για τον Ζοζέ Μουρίνιο στο Μάντσεστερ και το αποκορύφωμα ήρθε μετά το χαμένο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ, όπου η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνσή του από την άκρη του πάγκου.

Αυτό πάντως δεν ήταν αρκετό για να λυγίσει τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Σαντιάγο Σολάρι στην Ρεάλ Μαδρίτης μετα τα άσχημα αποτελέσματα του Αργεντινού στους "μερένγκες".

Όπως μάλιστα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο "special one", λίγο αφότου απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπενφίκα, διεμήνυσε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να αναλάβει την πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών ακόμα και μέσα στη σεζόν!

Δεν δέχεται όμως να το κάνει χωρίς πρώτα να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον Πέρεθ για ουσιαστική ενίσχυση της Ρεάλ, με το εν λόγω ρεπορτάζ να αναφέρει πως έχει ζητήσει δύο παίκτες της Ίντερ!

Αυτοί είναι ο αρχηγός και επιθετικός της, Ικάρντι αλλά και ο στόπερ Σκρίνιαρ, με τον Μουρίνιο να έχει εστιάσει σε αυτούς τους δύο παίκτες λίγους μόλις μήνες μετά το έντονο φλερτ που είχε με έναν ακόμα "νερατζούρο" (για να τον πάρει τότε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): τον Ιβάν Πέρισιτς.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ