Ρεάλ: Ο Μιλιτάο ζαλίστηκε και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου

Ο Έντερ Μιλιτάο ζαλίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα. (VIDEO)

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς υποστήριξε πως η μεταγραφή του στους "μερένγκες" ήταν κάτι που επιθυμούσε από μικρό παιδί. Ο Έντερ Μιλιτάο αναγκάστηκε ωστόσο ν' αποχωρήσει αιφνιδίως πριν από το τέλος της.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος διεθνής κεντρικός αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία, ζαλίστηκε κι έφυγε από την αίθουσα λέγοντας: "Ζαλίζομαι".

Ο πρώην στόπερ της Πόρτο είναι καλά στην υγεία του. Οι Ισπανοί αποδίδουν την αδιαθεσία του στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ισπανική πρωτεύουσας, αλλά και στο άγχος του Νοτιοαμερικανού για την πρώτη του ημέρα ως παίκτης της Ρεάλ.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Ρεάλ και με τη βοήθεια του πατέρα μου, της οικογένειάς μου, των μάνατζέρ μου, έφτασα σε αυτό το σημείο. Θα δίνω τα πάντα στο χορτάρι και ελπίζω να γράψω ιστορία εδώ. Γεια σου Μαδρίτη", υποστήριξε αρχικά.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Ο ΜΙΛΙΤΑΟ

Μιλιτάο: "Από μικρός ήθελα να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS