ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Γκούτι θύμισε στον Μπενζεμά ποιο τακουνάκι ήταν καλύτερο

Ρεάλ: Ο Γκούτι θύμισε στον Μπενζεμά ποιο τακουνάκι ήταν καλύτερο

Το τακουνάκι του Μπενζεμά για τον Καζεμίρο έφερε το 1-0 της Ρεάλ απέναντι στην Εσπανιόλ, με τον Γκούτι να υποκλίνεται στον Γάλλο στράικερ, αλλά φρόντισε να θυμίσει πως οι δικές του εμπνεύσεις ήταν ανώτερες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στη γραμμή κρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης και το απέδειξε για μία ακόμα φορά το βράδυ της Κυριακής. Σε ένα ματς που η ομάδα του καιγόταν για τη νίκη για να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα έναντι της Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Γάλλος ξεκλείδωσε την άμυνα της Εσπανιόλ με έναν τρόπο αριστουργηματικό.

Με ένα έξοχο τακουνάκι ακινητοποίησε όλη την άμυνα των Καταλανών και έδωσε έτοιμο γκολ στον Καζεμίρο για το 1-0 των μερένγκες που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Γκούτι να σπεύδει μάλιστα να του βγάλει το καπέλο κάνοντας λόγο για μαγική κίνηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Βέβαια, ο παλαίμαχος μέσος των Μαδριλένων δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά θέλησε να προσθέσει και το σχετικό... αλατοπίπερο, κάνοντας retweet σε δύο videos με δικά του τακουνάκια που κατέληξαν σε γκολ από την εποχή που έπαιξε στην Ρεάλ.

Στο ένα βρήκε με μαγικό τρόπο τον νυν προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, και στο άλλο έδωσε την ευκαιρία στον Μπενζεμά να σκοράρει, σε ματς της Ρεάλ στο "Ριαθόρ" κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Κι η αλήθεια είναι πως το τακουνάκι του Γκούτι στον Μπενζεμά είναι φάση πολύ ανώτερη από αυτήν του Γάλλου απέναντι στην Εσπανιόλ. Ήταν σπάνια στιγμή μαγείας, αφού ο Γκούτι μπορούσε να εκτελέσει και τους άφησε όλους "άγαλμα" με την έμπνευσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ