ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Μπέιλ και Χάμες στην ενδεκάδα του Ζιντάν

Real Madrid's Gareth Bale jumps to control the ball during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Real Madrid's Gareth Bale jumps to control the ball during La Liga soccer match between Celta and Real Madrid at the Balaídos Stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε στην άκρη τα πρόσφατα μεταγραφικά σενάρια που ήθελαν τους Μπέιλ και Χάμες εκτός Ρεάλ, επιλέγοντας και τους δύο παίκτες για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Βαγιαδολίδ.

Πριν από λίγο καιρό οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και ελάχιστοι πίστευαν πως κάποιος από τους δύο θα έμενε στο "Μπερναμπέου" και τη νέα σεζόν.

Η ποδοσφαιρική πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική αφού δεν βρέθηκε ομάδα για να ικανοποιήσει οικονομικά την Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα όχι μόνο είναι στο ρόστερ των "μερένγκες" αλλά ο "Ζιζού" δείχνει να τους υπολογίζει κανονικά.

Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο την Θέλτα έδωσε φανέλα βασικού στον Μπέιλ και εκείνος τον ξεπλήρωσε άμεσα, βγάζοντας την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του, με τον Χάμες Ροντρίγκες να παίρνει θέση στον πάγκο.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο "Ζιζού" προχώρησε σε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς τόσο ο Μπέιλ όσο και ο Χάμες Ροντρίγκες είναι στην ενδεκάδα των "μερένγκες" για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Βαγιαδολίδ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Μπενζεμά

Στον πάγκο των μερένγκες κάθονται οι: Κέιλορ Νάβας, Μιλιτάο, Νάτσο, Βαλβέρδε, Λούκας Βάθκεθ, Γιόβιτς, Βινίσιους Τζούνιορ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ