ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς σουτ στο τέρμα μετά από δέκα χρόνια

Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's coach Zinedine Zidane touches his head during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Villarreal at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη μία οδυνηρή ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0, σπάζοντας σερί δέκα χρόνων, αφού οι παίκτες της δεν έκαναν ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Η ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 εμφάνισε για μία ακόμη φορά τα προβλήματα της Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή σεζόν. Οι "μερένγκες" έκαναν αποκαρδιωτική εμφάνιση στο Παρίσι, ενώ έσπασαν ένα σερί που κρατούσαν για δέκα ολόκληρα χρόνια, αφού δεν πραγματοποίησαν σουτ στην αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την άμυνα των Γάλλων, κάτι που φάνηκε και από την στατιστική απεικόνιση του αγώνα

Συγκεκριμένα, την τελευταία δεκαετία οι Μαδριλένοι έχουν δώσει 578 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλα έχουν κάνει σουτ στην αντίπαλη εστία.

Η εμφάνιση στο παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς όμως, έμελλε να χαλάσει αυτό το ρεκόρ που κρατούσαν, αφού δεν κατάφεραν να έχουν έστω μία τελική προσπάθεια στο στόχο.

Μάλιστα, εάν λάβουμε υπόψη τους αγώνες του Champions Legaue, το σερί αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθώς κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από την σεζόν 2003/04 και 167 συνεχόμενους αγώνες στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ