ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μπέιλ και Μόντριτς στο κρίσιμο ματς με Γαλατασαράι

Real midfielder Luka Modric, left, and Real midfielder Gareth Bale react during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real midfielder Luka Modric, left, and Real midfielder Gareth Bale react during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά το στραπάτσο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Μαγιόρκα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπέιλ και Μόντριτς στο ματς με την Γαλατασαράι.

Προβλημάτων συνέχεια για την Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα, οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης θα πάνε με απουσίες στο κρίσιμο ματς της Τρίτης (22/10) στην έδρα της Γαλατασαράι.

Οι Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και δεν είναι έτοιμοι ν' αγωνιστούν στο παιχνίδι με τους Τούρκους. Για τον Ουαλό, μάλιστα, στην Ισπανία γράφουν ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί από την Ρεάλ ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά του και για πόσο διάστημα θα χρειαστεί ν' απουσιάσει.

Από την άλλη, βέβαια, κανονικά στη διάθεση του Ζιζού τάσσονται οι Εντέν Αζάρ, Καρβαχάλ και Κρόος. Ο Βέλγος δεν έπαιξε στην ήττα της ομάδας του με 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα, καθόσον έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, οπότε έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπει στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα δύο προηγούμενα ματς με Παρί και Μπριζ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ