ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Αζάρ και Βαράν κόντρα στην Μπιλμπάο

Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Eden Hazard during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Spain, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Εντέν Αζάρ δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ και έμεινε εκτός αποστολής από τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπιλμπάο, όπως και ο Ραφαέλ Βαράν.

Με το 1-0 επί της Χετάφε με το εύστοχο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος, η Ρεάλ Μαδρίτης αύξησε στους 4 πόντους την απόσταση που τη χωρίζει από την δεύτερη Μπαρτσελόνα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της La Liga.

Πλέον, το κυριακάτικο ματς (5/7) με την Μπιλμπάο φαντάζει ως μισό πρωτάθλημα για τους μερένγκες με δεδομένο πως θα απομένουν ελάχιστα ματς για το φινάλε, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει πάντως δύο ισχυρούς πονοκεφάλους ενόψει της αναμέτρησης στο "Σαν Μαμές".

Ο λόγος για τους Εντέν Αζάρ και Ραφαέλ Βαράν, με τους δύο παίκτες να μην έχουν ξεπεράσει 100% τα προβλήματα τραυματισμών τους και τον "Ζιζού" να αποφασίζει να τους αφήσει εκτός αποστολής για το ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων από τη στιγμή που δεν πήραν καν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου.

Απόντας από τον αγώνα με την Μπιλμπάο θα είναι και ο Νάτσο, με την μαδριλένικη "As" να αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Μιλιτάο θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό στο κέντρο της άμυνας ως παρτενιέρ του Σέρχιο Ράμος.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά, Αρεολά, Αλτούμπε

Αμυντικοί: Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο, Μεντί, Χάβι Ερνάντεθ

Μέσοι: Κρόος, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ίσκο

Επιθετικοί: Μπενζεμά, Μπέιλ, Βάθκεθ, Γιόβιτς, Ασένσιο, Μπραχίμ, Μαριάνο, Βινίσιους, Ροντρίγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ - Χετάφε 1-0: Με Ράμος στο +4 και αγκαλιά με τον τίτλο
Ο Ζιντάν θέλει να μείνει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ