ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χούνιορ Φίρπο για αντί-Μαρσέλο

Olympiakos' Daniel Podence, left, duels for the ball with Betis' Junior Firpo during the Europa League Group F soccer match between Betis and Olympiakos at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez)
Olympiakos' Daniel Podence, left, duels for the ball with Betis' Junior Firpo during the Europa League Group F soccer match between Betis and Olympiakos at the Benito Villamarin Stadium in Seville, Spain, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Manuel Gomez) AP

Ο Μαρσέλο τον Μάιο γίνεται 31 ετών και η Ρεάλ βλέπει στο πρόσωπο του 22χρονου αριστερού μπακ της Μπέτις, Χούνιορ Φίρπο, τη διάδοχη κατάσταση. Στα 50.000.000 ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους "βερδιμπλάνκος".

Ο 22χρονος αριστερός μπακ της Μπέτις, Χούνιορ Φίρπο, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ρεάλ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2019. Στο πρόσωπο του αμυντικού από τη Δομινικανή Δημοκρατία, οι "μερένγκες" βλέπουν τη διάδοχη κατάσταση του Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος τον ερχόμενο Μάιο γίνεται 31 και στην ομάδα της Μαδρίτης θέλουν έναν παίκτη μικρό σε ηλικία, με περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης για να συνεχίσει να φυλάσσεται με ασφάλεια το αριστερό αμυντικό άκρο.

Ο Χούνιορ Φίρπο έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σεβίλλης μέχρι το 2023. Έχει, όμως, και ρήτρα αποδέσμευσης με τους "βερδιμπλάνκος". Αυτή ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "AS" το συγκεκριμένο ποσό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη Ρεάλ.

Κι αυτό γιατί ο 22χρονος αποτελεί δεδομένα μεταγραφική προτεραιότητα για την πρωταθλήτρια κόσμου σε συλλογικό επίπεδο. Την τρέχουσα σεζόν έχει 15 συμμετοχές στην ισπανική Liga και 3 στο Europa League (αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς του "Μπενίτο Βιγιαμαρίν")

AP Photo/Manuel Gomez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ