ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει το Clasico ο Μαρσέλο

Real defender Marcelo lies on the pitch during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real defender Marcelo lies on the pitch during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Viktoria Plzen at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday Oct. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Μαρσέλο θα μείνει εκτός αγαωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στις 18 Δεκεμβρίου.

Το ένα μετά το άλλο προκύπτουν τα προβλήματα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την είδηση πως ο Εντέν Αζάρ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα έρχεται και μία ακόμη άσχημη εξέλιξη για τους "μερένγκες" που έχει να κάνει με τον Μαρσέλο. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της Βασίλισσας, ο Βραζιλιάνος μπακ θα χάσει το Clasico στις 18 Δεκεμβρίου λόγω τραυματισμού στο αριστερό πέλμα.

Ο 32χρονος θα χρειαστεί περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει στα σίγουρα το ντέρμπι με τους "μπλαουγκράνα".

Έτσι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα έχει στα πλάνα του δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του συλλόγου στη "μάχη" που δίνει για την πρωτιά στην La Liga.

Photo Credits: AP / Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ