ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Βινίσιους Τζούνιορ, ο αντικαταστάτης του Ρονάλντο;

Barcelona forward Lionel Messi, left, and Real forward Vinicius Junior fight for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Lionel Messi, Vinicius Junior, Barcelona, Real (AP IMAGES/AP Photo/Andrea Comas) AP IMAGES/AP PHOTO/ANDREA COMAS

Τη σεζόν που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει από τις αρχές Μαρτίου εκτός δυο βασικών της στόχων η μόνη αχτίδα φωτός που ξεπροβάλλει είναι ο Βινίσιους και η ανοδική του πορεία που δείχνει πως μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης των "μερένγκες". (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης περνάει μία δύσκολη χρονιά έχοντας μείνει εκτός των δύο από τους τρεις στόχους της από τον Μάρτιο. Στις σκιές, όμως, που "σκεπάζουν" το Μπερναμπέου ξεπροβάλλει μία αχτίδα φωτός που ακούει στο όνομα Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο γεννηθείς το 2000, Βινίσιους, αποτελεί το νέο παιδί-θαύμα των Μαδριλένων. Ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ εντυπωσιάζει τον τελευταίο μήνα με τις εμφανίσεις του και ήδη στους "κύκλους" της Μαδρίτης αρχίζει να εγείρεται το ερώτημα για το αν ο νεαρός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, που ψάχνουν τόσο απεγνωσμένα στη Ρεάλ.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 18' από την Φλαμένγκο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας. Η Φλαμένγκο, μάλιστα, έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 64 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βινίσιους τον Σεπτέμβρη αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, ενώ δειλά δειλά μέχρι και τον Δεκέμβριο άρχισε να μπαίνει στην αποστολή της ομάδας και να παίρνει στα πόδια τους έστω και ελάχιστα λεπτά συμμετοχής.

Τον Γενάρη, όμως, έγινε η μεγάλη έκρηξη. Ο Σολάρι κάνοντας στροφή στα νέα παιδιά έναντι των Μπέιλ, Μαρσέλο ή ακόμη και Ασένσιο, έδωσε φανέλα βασικού στον Βινίσιους. Ο ίδιος φρόντισε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Η άρτια τεχνική του κατάρτιση, η ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός και η δεινότητα του να εισβάλλει στην αντίπαλη περιοχή έκαναν τους Μαδριλένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό και φυσικά να χαίρονται για τη νέα τους ανακάλυψη. Μάλιστα, έχει πετύχει ήδη ένα γκολ, με το μεγάλο του προσόν να είναι οι ασίστ έχοντας μοιράσει ήδη τέσσερις σε La Liga και Champions League.

Αποκορύφωμα των εμφανίσεων του ήταν στα δύο Clasico μέσα σε τρεις μέρες για το Copa Del Rey και τη La Liga όπου παρά τις δυο ήττες της Ρεάλ ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν, ίσως, ο μόνος που σώθηκε από το μαδριλένικο "ναυάγιο" της περασμένης εβδομάδας.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ με την βραζιλιάνικη "αύρα" που μεταφέρει αποτελεί πλέον την ελπίδα των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει τον νέο "ηγέτη" της ομάδας και γι΄αυτό υπάρχει τόση εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του από τον Σολάρι.

Ορίστε ένα βίντεο λίγης βραζιλιάνικης "μαγείας" από τον Βινίσιους:


TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ