ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Βάζει πωλητήριο σε Γιόβιτς

Real Madrid's Luka Jovic turns after scoring a goal that was disallowed for offside position during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Luka Jovic turns after scoring a goal that was disallowed for offside position during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε στο ''σφυρί'' τον Λούκα Γιόβιτς, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Σέρβος δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ οι σχέσεις του με τις συμπαίκτες του είναι ιδιαίτερα ψυχρές.

Ο Λούκα Γιόβιτς αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος επιθετικός απέτυχε να ικανοποιήσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν γι'αυτόν, καθώς προορίζονταν για αντικαταστάτης του Καρίμ Μπενζεμά. Γι'αυτό άλλωστε οι Μαδριλένοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 60 εκατομμύρια ευρώ, για να τον αποκτήσουν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Γιόβιτς δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ οι σχέσεις του με τις συμπαίκτες του είναι ιδιαίτερα ψυχρές. Στο επίκεντρο του τύπου ήταν η εξωγηπεδική συμπεριφορά του και όχι οι αγωνιστικές του επιδόσεις, οι οποίες κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

Ναι μεν έπαιξε 25 φορές, αλλά μόλις τέσσερις αγωνίστηκε ως βασικός, πετυχαίνοντας μόλις 2 γκολ, αρκετά λιγότερα από τα 27 της περσινής χρονιάς με την Άιντραχτ. Το συμβόλαιο του με την Ρεάλ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Γιόβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία του να πάει στην Μίλαν.

AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ