ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία Κόντε-Περέθ για τον πάγκο της "Βασίλισσας"

Ρεάλ Μαδρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία Κόντε-Περέθ για τον πάγκο της "Βασίλισσας"

Με τον Ιταλό τεχνικό Αντόνιο Κόντε συνομίλησε ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως μεταδίδουν ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ. Είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Τζούλεν Λοπετέγκι.

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα τρία παιχνίδια για την προπονητική σταδιοδρομία του ΤζούλενΛοπετέγκι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, η γκρίνια κυριαρχεί στο Μπερναμπέου και αρκετοί κάνουν λόγο πως η Βασίλισσα ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Σύμφωνα με την " Coriere dello Sport" και την " Μundo Deportivo" o Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει προσεγγίσει τον Αντόνιο Κόντε, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Ρεάλ, αν τελικά αποχωρήσει ο Λοπετέγκι από την Μαδρίτη.

Η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε έχει ξανακουστεί και τον Μάιο, όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε δηλώσει την παραίτηση του από τον πάγκο της "Βασίλισσας". Ο Πέρεθ από τότε είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό τεχνικό, τον ήθελε στην Ρεάλ αλλά τελικώς προκρίθηκε η επιλογή του ΤζούλενΛοπετέγκι.

Τα επόμενα ματς θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τον 52χρονο τεχνικό των "μερέγχες", καθώς αν γίνει άλλο ένα... στραβοπάτημα, θα αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα.

Υπέροχα hoddies και t-shirts με τα πιο ψαγμένα σχέδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ