ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να... ξεμπερδεύει με Ομπαμεγιάνγκ

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates with fans at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. Arsenal won 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates with fans at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. Arsenal won 3-2. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γνωρίζει όσο το δυνατόν συντομότερα τι θα κάνει η Άρσεναλ με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ενημερώνοντας πως θα περιμένει ακόμη ένα μήνα.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, δίχως να έχει διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η "Βασίλισσα" έχει προκρίνει την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα περιμένει πολύ ή θα μπει στη διαδικασία πλειστηριασμού για να τον αποκτήσει.

Γι αυτό, σύμφωνα με τη "Mirror" ο ισπανικός σύλλογος διαμήνυσε στους κανονιέρηδες πως δεν θα περιμένει παραπάνω από ένα μήνα, για να ληφθεί οριστική απόφαση από τη μεριά τους. Συγκεκριμένα, ορίστηκε η 15η Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία για το θέμα, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να συμπεριλάβει τον Ντάνι Θεμπάγιος (δανεικός στην Άρσεναλ) ως μέσο για την ολοκλήρωση του deal.

Είναι σαφές πως οι κανονιέρηδες δεν θα αρκεστούν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του 23χρονου μέσου, αλλά θα ζητήσουν -και- χρήματα προκειμένου να συγκαταθέσουν στη μετακίνηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην ισπανική πρωτεύουσα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ