ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Μανέ ο Ζιντάν

Liverpool's Sadio Mane, right, is challenged by Fulham's Andre-Frank Zambo Anguissa during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Sadio Mane, right, is challenged by Fulham's Andre-Frank Zambo Anguissa during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, φέρεται πως θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Σάντιο Μανέ, από τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "France Football", ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, θέλει να φέρει στους "Μερένγκες" τον Σάντιο Μανέ. Ο Σενεγαλέζος ήταν από την περσινή σεζόν ο πόθος του Ζιζού και είχαν γίνει μάλιστα οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση του. Η παραίτηση, όμως, του Γάλλου από τον πάγκο της Ρεάλ "πάγωσε" την υπόθεση και ο Μανέ έμεινε στη Λίβερπουλ.

Φέτος, ο Μανέ διανύει μία πολύ καλή χρονιά στο Μέρσεϊσαϊντ. Έχει πετύχει 17 γκολ σε 29 παιχνίδια της Premier League, ενώ η πρόκριση στους "8" του Champions League, με μεγάλο διπλό μέσα στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν, ήρθε με δική του υπογραφή, καθώς σκόραρε δύο εκπληκτικά γκολ.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Μανέ το καλοκαίρι του 2016 από την Σαουθάμπτον, ενώ το Νοέμβρη του 2018 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "ρεντς" έως και το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 2-0: Ίσκο και Μπέιλ "κέρασαν" γκολ στο ντεμπούτο του Ζιντάν
Ιμπραχίμοβιτς: "Φτάνει πια με τον Φέργκιουσον και την τάξη του '92"
Φούλαμ - Λίβερπουλ 1-2: Στην κορυφή μετά από θρίλερ οι "κόκκινοι"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ