ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον "αέρα" ο Ίσκο

Real midfielder Isco reacts during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real midfielder Isco reacts during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Ίσκο στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ για τον Ισπανό μέσο.

Η φετινή σεζόν του Ίσκο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ίσως η χειρότερη στην επτάχρονη πορεία του στην Βασίλισσα. Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, έχει ξεκινήσει ως βασικός μόλις 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και στα περισσότερα από αυτά δεν συμπλήρωσε 90 λεπτά στο γήπεδο.

Η σχέση του με τους συμπαίκτες δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ τα προβλήματα φυσικής κατάστασης και η χαμηλή απόδοση στην προπόνηση, επιδεινώνει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ τους.

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, λένε ότι ο Ίσκο επικαλείται αυτά τα προβλήματα, γιατί έχει αποφασίσει σε ποια παιχνίδια θα ξεκουραστεί και σε ποια θα βοηθήσει την ομάδα του. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μια unfair κίνηση προς τους συμπαίκτες, ειδικότερα αν αναλογιστούμε την μάχη του τίτλου με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού.

Φυσικά υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια, αναφορικά με το μέλλον του τα οποία τον συνδέουν με τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν. Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία, εφόσον αποχωρήσει τελικά από τους "Μερένχες".Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ