ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο βοηθητικό γήπεδο θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια της La Liga

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο βοηθητικό γήπεδο θα παίξει τα τελευταία παιχνίδια της La Liga

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, επιβεβαίωσε ότι τα εναπομείναντα παιχνίδια των "μερένγκες" θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο "Αλφρέντο Ντι Στέφανο".

Επιστολή στα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο αποζημίωσης των κατόχων διαρκείας για τα υπόλοιπα παιχνίδια της La Liga, ενώ ευχαρίστησε παίκτες και προσωπικό για τη μείωση των μισθών τους.

Ο Πέρεθ επιβεβαίωσε επίσημα ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ δεν θα αγωνιστεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά στο προπονητικό στάδιο "Αλφρέντο Ντι Στέφανο", χωρητικότητας 6.000 θεατών, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο των "μερένγκες".

" Τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν με κόσμο στις κερκίδες. Γι' αυτό πήραμε την απόφαση να παίξουμε τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια στο Στάδιο Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Η απόφαση αυτή θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε τις εργασίες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου" ανέφερε ο Πέρεθ στην επιστολή του.

Η σεζόν συνεχίζει στις 11 Ιουνίου με το Σεβίλλη - Μπέτις. Στη Ρεάλ Μαδρίτης απομένουν έξι εντός έδρας αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς κόντρα σε Έιμπαρ, Βαλένθια, Μαγιόρκα Χετάφε, Αλάβες και Βιγιαρεάλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ