ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στη λίστα του Ζιντάν και ο Σάντσο

CORRECTS NAME OF THE PLAYER AT LEFT - Dortmund's Jadon Sancho, right, celebrates with teammate Dortmund's Marius Wolf after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
CORRECTS NAME OF THE PLAYER AT LEFT - Dortmund's Jadon Sancho, right, celebrates with teammate Dortmund's Marius Wolf after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FSV Mainz 05 in Dortmund, Germany, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει στη μεταγραφική του λίστα τον 19χρονο παίκτη της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild".

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά το ερχόμενο καλοκαίρι και ονόματα, όπως αυτά των Εμπαπέ και Αζάρ, βρίσκονται ψηλά στα "θέλω" του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Sport Bild", στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού των "μερένγκες" έρχεται να προστεθεί και ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο. Ο Ζιζού μάλιστα φέρεται να ζήτησε απ' τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να γίνει αυτή η μετακίνηση. Ο ταλαντούχος Άγγλος αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία της γερμανικής ομάδας και φέτος έκανε το "μπαμ" με 30 συμμετοχές και 11 γκολ στη Bundesliga.

Πάντως, η περίπτωση του 19χρονου δεν είναι καθόλου απλή, εφόσον ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών είχε διαμηνύσει τον Μάρτιο ότι ο Σάντσο δεν πωλείται, καθώς βρίσκεται στα πλάνα της επόμενης σεζόν. Το ρεπορτάζ του περιοδικού υποστηρίζει ότι η Ντόρτμουντ θα πουλήσει τον παίκτη της μόνο εάν οι "μερένγκες" προσφέρουν τουλάχιστον 180.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρεάλ θα χρειαστεί να σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, η οποία κατέβαλλε 150.000.000 ευρώ το 2017 για τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από τους Βεστφαλούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζιντάν: "Η Μπαρτσελόνα τα πάει καλά, αλλά έχουμε περισσότερους τίτλους"
Ρεάλ: Ο Μπενζεμά χάρισε τη μπάλα του χατ-τρικ στην κόρη του
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ