ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σπρώχνει δανεικό τον Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει να ξεφορτωθεί τον Γκάρεθ Μπέιλ και εφόσον δεν βρίσκει αγοραστές, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ συχνά πυκνά βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο της Ρεάλ και μπαίνει μονάχα ως αλλαγή. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Ουαλός δεν βρίσκεται στα πλάνα ανοικοδόμησης των "μερένγκες" από τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς ο Γάλλος τεχνικός θέλει να επενδύσει σε νεώτερους ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επιθετική γραμμή.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει βάλει στη λίστα πώλησης και ψάχνει υποψήφιους αγοραστές. Όμως, η μειωμένη απόδοσή του έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επίσημες προτάσεις προς τη "βασίλισσα", παρά το γεγονός ότι Μέσα διέδιδαν ενδιαφέρον από Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας "Marca", η Ρεάλ σκέφτεται να ακολουθήσει παρόμοια τακτική με την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκεζ. Με λίγα λόγια, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο ο Μπέιλ να δοθεί δανεικός σε μία ομάδα με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, όπως ακριβώς συνέβη με τον Κολομβιανό και την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Έσπασε το μοναδικό ρεκόρ του Πούσκας ο Μπενζεμά
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλμπάο 3-0: "Καθάρισε" ο χρυσοκέφαλος Μπενζεμά
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ