ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Μουρίνιο ή Αλέγκρι στον πάγκο με νέα ήττα του Ζιντάν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and Club Brugge, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Oct.1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

H ήττα από την Μαγιόρκα στρίμωξε στα σχοινιά τον Ζινεντίν Ζιντάν και σύμφωνα με την Mundo Deportivo, σε περίτπωση ήττας της Ρεάλ από την Γαλατάσαραϊ θα χάσει τη θέση του στον πάγκο.

Χρειάστηκε να περάσουν 9 αγωνιστικές για να γνωρίσει την πρώτη ήττα της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το 0-1 από την Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδους Νήσους φαντάζει ικανό να φέρει τα πάνω-κάτω στους μερένγκες.

Αναφερόμαστε στη θέση του προπονητή, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βλέπει την ομάδα του να γκρεμίζεται από την κορυφή της βαθμολογίας (είναι πλέον στο -1 από την Μπαρτσελόνα) και να αισθάνεται τώρα πως λειτουργεί έχοντας από πάνω του τη δαμόκλεια σπάθη της απόλυσης.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", το ματς που έρχεται για την Ρεάλ κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για την 3η αγωνιστική του Champions League είναι τελικός για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος σε περίπτωση ήττας θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας για δεύτερη φορά.

"Αν χάσει από την Γαλατάσαραϊ , ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να καλέσει για την άκρη του πάγκου τον Ζοζέ Μουρίνιο έχοντας εναλλακτική λύση τον Μαξ Αλέγκρι", αναφέρει το καταλανικό μέσο, θυμίζοντας πως η Ρεάλ έχει μόλις έναν βαθμό συγκομιδή μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Champions League.

Σημειώνεται πως ο Μουρίνιο δεν έχει δουλέψει σε κάποια άλλη ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο του 2018. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά, είχε αποκαλύψει πως σε συζήτηση που είχε με τον Πορτογάλο, κατάλαβε πως έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 56χρονος τεχνικός, στην πρώτη του θητεία στην Ρεάλ έμεινε για τρία χρόνια στον πάγκο της για 178 παιχνίδια, κατακτώντας με ρεκόρ τερμάτων το πρωτάθλημα της σεζόν 2011-12 και ένα κύπελλο Ισπανίας την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Μπέιλ και Μόντριτς στο κρίσιμο ματς με Γαλατασαράι
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ