ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι παίκτες "απέλυσαν" τον Κόντε πριν προσληφθεί

Chelsea head coach Antonio Conte gestures during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea head coach Antonio Conte gestures during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε τον Αντόνιο Κόντε για τη διαδοχή του Τζούλεν Λοπετέγκι, αλλά τ' αποδυτήρια των "μερένκες" απέρριψαν ασυζητητί την επιλογή του Ιταλού τεχνικού. Το "βέτο" του Ράμος, η άποψη του Κουρτουά και η επιρροή Μοράτα-Ντιέγκο Κόστα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (29/10) το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζούλεν Λοπετέγκι και την προσωρινή αντικατάστασή του από τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Κι όμως, οι " μερένγκες" αρχικά προσέγγισαν τον Αντόνιο Κόντε. Τις πρώτες ώρες μετά την συντριβή στο "clasico" από την Μπαρτσελόνα, ο 49χρονος Ιταλός φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη διαδοχή του Βάσκου.

Τι άλλαξε τη Δευτέρα (29/10); Τα αποδυτήρια της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας απέρριψαν ασυζητητί την επιλογή του Ιταλού τεχνικού. Κι αν το "βέτο" του "καπιτάν", Σέρχιο Ράμος, είναι γνωστό τοις πάσι, κι άλλες φωνές εναντιώθηκαν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο ενδεχόμενο πρόσληψης του Κόντε.

Μία από αυτές ήταν το Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος διεθνής γκολκίπερ της "βασίλισσας" συνεργάστηκε με τον Ιταλό στην Τσέλσι και οι σχέσεις τους ήταν "παγωμένες". Αλλά κι άλλοι πρώην και νυν "μπλε" φέρεται να είχαν επιρροή στη διαμόρφωση δυσμενούς κλίματος για τον πρώην τεχνικό των Αταλάντα, Σιένα, Γιουβέντους κι εθνικής Ιταλίας.

Ο Άλβαρο Μοράτα ως γέννημα-θρέμμα της Ρεάλ και παίκτης της για δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2010-2014 και 2016-2017) έχει ισχυρό έρεισμα και κατέθεσε την αρνητική του άποψη από τη συνεργασία του με τον Ιταλό την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Λονδίνου.

Μπορεί ο Ντιέγκο Κόστα να παίζει στην αντίπαλο της Ρεάλ στη Μαδρίτη, Ατλέτικο, αλλά δεν έμεινε αμέτοχος. Καθώς έχει "σκοτωθεί" (δημόσια) με τον Κόντε μίλησε με συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας που ανήκουν στη Ρεάλ και τους ώθησε στο θέσουν "βέτο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ