ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει Πογκμπά, η διοίκηση ψηφίζει Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball with Manchester United's Paul Pogba, right, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, England, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", ο Ζινεντίν Ζιντάν επιθυμεί την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, όμως η διοίκηση επιθυμεί να φέρει τον Κρίστιαν Έρικσεν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Λούκα Γιόβιτς αποκτήθηκε έναντι 60.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φερλάν Μεντί της Λιόν είναι προ των πυλών, το ίδιο και ο Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, με τη "Βασίλισσα" να κοιτάζει την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Από 'κει και πέρα, το... κερασάκι στην τούρτα είναι η απόκτηση ενός world class κεντρικού μέσου που θα κάνει τη διαφορά και θα ηγηθεί της ομάδας. Τα χρήματα υπάρχουν, η Ρεάλ αποτελεί ελκυστικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχρει ένα μικρό πρόβλημα στην παρούσα φάση και έχει να κάνει με τη διαφορά στα "θέλω" του Ζινεντίν Ζιντάν και της διοίκησης,

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΖΙΖΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΕΘ

Όπως αναφέρει η "AS", Ζιζού επιθυμεί όσο τίποτα να φέρει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" τον Πολ Πογκμπά, έχει καταλήξει ότι ο συμπατριώτης του είναι ό,τι πρέπει για τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αν και έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει τη λευκή φανέλα και να αγωνιστεί στην Ισπανία. Βέβαια, δεν είναι εύκολη υπόθεση, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν θα τον παραχωρούσαν, παρά μόνο με πολύ σημαντικό αντίτιμο.

Την ίδια στιγμή όμως, η διοίκηση της ομάδας έχει άλλη σκέψη και αφορά τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ. Ο Δανός μέσος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 και είναι πιο βατή περίπτωση απ' αυτή του Πογκμπά. Οι συστάσεις για τον παίκτη της Τότεναμ είναι πολύ καλές όσον αφορά στον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά του και την αφοσίωσή του, ενώ θυμίζουμε πως και πέρυσι ήταν στα μαδριλένικα... ραντάρ, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ "ΘΕΛΩ" ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ

Ο Ζιντάν όμως έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση του Πογκμπά, μιας και ο Αζάρ είναι περισσότερο επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Γάλλος προπονητής θέλει να περάσει την δική του επιλογή και να μην συμβιβαστεί με αυτό που θα αποφασίσει το κλαμπ. Ο Ζιζού θέλει να χτίσει τη νέα ομάδα γύρω από τον διεθνή μέσο της Γιουνάιτεντ και θεωρεί πως έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο ποδόσφαιρο που θα παίζει του χρόνου η Ρεάλ. Ο Ζιντάν θέλει γρήγορο ποδόσφαιρο, λίγες επαφές με τη μπάλα και πίεση στον αντίπαλο, γι' αυτό και πιστεύει ότι ο Πογκμπά ταιριάζει περισσότερο σε αυτό το στυλ παιχνιδιού.

"ΑΓΚΑΘΙ" ΤΟ FINANCIAL FAIR PLAY

Επίσης, έχει ήδη μιλήσει μαζί του, σύμφωνα με το δημοσίευμα τον έχει πείσει και απομένει να τα βρει η Ρέαλ με τη Γιουνάιτεντ. Βέβαια, κοστίζει τα... διπλά απ' ό,τι ο Έρικσεν, αν εντέλει αποφασιστεί να προχωρήσει η περίπτωση του Δάνου μέσου. Επιπλέον, η Ρεάλ θα πρέπει να είναι συμβατή και με το Financial Fair Play και να μην... ξεφύγει στα ποσά που θα δώσει. Ο Γιόβιτς κόστισε 60 εκατ. ευρώ, ο Αζάρ θα φτάσει κοντά στα 100 εκατ. ευρώ και ο Μεντί 50 εκατ. ευρώ, όπερ σημαίνει 210 εκατ. ευρώ. Αν προχωρήσει του Πογκμπά, που μπορεί να κοστίσει 150 εκατ. ευρώ, το ποσό εκτοξεύεται στα 360, άρα θα πρέπει να υπάρξουν και πωλήσεις, όπως του Γκάρεθ Μπέιλ.

Στο δια ταύτα, μένει να φανεί αν θα περάσει η επιθυμία του Ζιντάν για τον Πογκμπά ή της διοίκησης για τον Έρικσεν!

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ